Skip to content

Tag: Bureau

Работен состанок помеѓу Биро за регионален развој-Центри-ЛЕР канцеларии

Во организација на Центарот за развој на Источен плански регион и Бирото за регионален развој на 16.02.2010 година во големата сала на општина Штип се одржа работен состанок на тема: „Апликациски формулари за предлог проекти и добри примери од претходниот Повик“.
Прочитајте повеќе