Skip to content

Tag: Eднодневна регионална Koнференција „Партнерство за забрзана децентрализација

Eднодневна регионална Koнференција „Партнерство за забрзана децентрализација, инклузивен и одржлив развој“

Еднодневната регионална Конференција„ Партнерства за забрзана децентрализација, инклузивен и одржлив раст“ се одржа на 7-ми јуни во хотел Оаза Штип. Во рамки на проектот „Унапредување на општинското владеење“ финансиран од
Прочитајте повеќе