Skip to content

Tag: Еко туризам; SDC; Источен регион; Пробиштип; работилница

Одржана работилница „Основни принципи и компоненти на еко туризмот“

Центарот за развој на Источен плански регион продолжува со реализација на активности поддржани од Програмата за зачувување на природата во Македонија, проект на Швајцарската агенција за развој и соработка.
Прочитајте повеќе