Skip to content

Tag: Germanija

Работна посета на Градоначалниците од Источниот и Југоисточниот плански регион на Р. Германија

  Од 21 до 27 јуни 2009 година, Градоначалниците од Источниот  и Југоисточниот плански регион остварија студиско патување во Република Германија во  регионот на Саксонија. Со посета на Единици на
Прочитајте повеќе