Skip to content

Tag: Градоначалници

Одржан редовен работен состанок со Претседателот на Република Македонија Г-дин Ѓорѓе Иванов

На 27.07.2010 година се одржа редовна работна средба помеѓу Претседателот на Република Македонија Г-дин Ѓорѓе Иванов и Градоначалниците од Источниот плански регион. Работната средба се одржа во Претседателската резиденцијата.
Прочитајте повеќе

Работна посета на Градоначалниците од Источниот и Југоисточниот плански регион на Р. Германија

  Од 21 до 27 јуни 2009 година, Градоначалниците од Источниот  и Југоисточниот плански регион остварија студиско патување во Република Германија во  регионот на Саксонија. Со посета на Единици на
Прочитајте повеќе