Skip to content

Tag: Инфо сесија за презентација на Инструментот за кофинансирани грантови за комерцијализација на иновации.

Инфо сесија за презентација на Инструментот за кофинансирани грантови за комерцијализација на иновации.

Фондот за иновации и технолошки развој заедно со Центарот за развој на Источeн плански регион и Регионална стопанска комора, организираа инфо сесија за презентација на Инструментот за кофинансирани грантови за
Прочитајте повеќе