Skip to content

Tag: Информативен настан на тема: „Јавни набавки согласно правилата и процедурите на Светска Банка“

Информативен настан на тема: „Јавни набавки согласно правилата и процедурите на Светска Банка“

Центарот за развој на Источен плански регион во соработка со Министерството за финансии - Проектот за подобрување на општинските услуги (MSIP) и Светска банка организираат информативен настан на тема: „Јавни
Прочитајте повеќе