Skip to content

Tag: Источен регион; МЛС; Осогово; регионален развој; Зрновци

Одржана десетта седница на Совет за развој на Источен плански регион

На ден 17.07.2019 година се одржа десеттата седница на Советот за развој на Источен плански регион во општина Зрновци.
Прочитајте повеќе