Skip to content

Tag: Источен регион; одржлив развој; регионален развој; Швајцарија

Одржана деветта седница на Совет за развој на Источен плански регион

На ден 12.03.2019 година се одржа деветтата седница на Советот за развој на Источен плански регион во општина Карбинци. На Седницата беа усвоени завршните сметки за работата на Центарот за
Прочитајте повеќе