Skip to content

Tag: Климатски промени; Источен регион; Еко-Свест; Меморандум;

Потпишан Меморандум за соработка со „Еко свест“

На 05 ноември 2018 година во просториите на Центарот за развој на Источен плански регион се потпиша Меморандум за соработка со Центарот за истражување и информирање за животната средина „Еко-Свест“
Прочитајте повеќе