Skip to content

Tag: конститутивна

Одржана Третта Седница на Советот за развој на Источен плански регион

На ден 26.12.2017 година во општина Виница се одржа Треттата Седница на Советот за развој на Источен плански регион. На Седницата се усвои Финансискиот план на Центарот за развој на
Прочитајте повеќе