Skip to content

Tag: Memorandum

Потпишани меморандуми за разбирање и соработка

  На 24. 07. 2009 година Центарот за развој на Источен плански регион претставуван од Раководителот Драгица Здравева и Центарот за одржлив развој АЛКА претставуван од директорот Џипунов Жарко потпишаа
Прочитајте повеќе