Skip to content

Tag: Одржана XIIтата Седница на Советот за развој на Источен плански регион

Одржана XIIтата Седница на Советот за развој на Источен плански регион

Во планинарскиот дом „Вртешка“  на планината Плачковица се одржа XIIтата редовната Седница на Советот за развој на Источен плански регион каде почесен гост беше и Министерот Јакупи кој зборуваше за 
Прочитајте повеќе