Skip to content

Tag: Ориз

Состанок за можностите за алицирање на СПА грант програмата

На 28.01.2011 година претставник од Центарот за развој на Источниот плански регион и претставник од Мировниот корпус во просториите на општина Кочани одржаа координативен состанок со претставници на општина Кочани,
Прочитајте повеќе