Skip to content

Tag: Partnerstva

Создавање на мрежи на партнерства и промоција на заеднички одржливи вредности

Во текот на месец јуни 2009 година, Центарот за развој на Источен плански регион го реализираше својот проект „Создавање на мрежи на партнерства и промоција на заеднички одржливи вредности”. Проектот
Прочитајте повеќе