Skip to content

Tag: Плански региони; регионален развој; Влада; проекти; Источен;

Потпишан Договор за реализација на проекти за развој на плански региони за 2018 година

На 9 јули 2018 година во просториите на Владата на Република Македонија, беше потпишан Договор за реализација на проекти за развој на планските региони за 2018 година. Проектите се финансирани
Прочитајте повеќе