Skip to content

Tag: Потпишување на договор за Изградба на пристапен / локален пат од регионален пат Р-601 до село Вртешка

Потпишување на договор за Изградба на пристапен / локален пат од регионален пат Р-601 до село Вртешка, Црква Св.Ѓорѓи

На 21-ви септември 2016 година, Центарот за развој на Источен плански регион го потпиша Договорот за Изградба на пристапен / локален пат од регионален пат Р-601 до село Вртешка, Црква
Прочитајте повеќе