Skip to content

Tag: прекугранична соработка; туризам; Источен регион; Бугарија; општина Гоце Делчев; прес конференција

Одржана промотивна прес конференција за проектот „Нашето заедничко минато – патека за заедничка иднина“

На 17 декември 2019 година во ресторан Амор во Кочани се одржа промотивната прес конференција во рамките на проектот „Нашето заедничко минато – патека за заедничка иднина“.
Прочитајте повеќе