Skip to content

Tag: President of the Macedonia

Одржан редовен работен состанок со Претседателот на Република Македонија Г-дин Ѓорѓе Иванов

altНа 27.07.2010 година се одржа редовна работна средба помеѓу Претседателот на Република Македонија Г-дин Ѓорѓе Иванов и Градоначалниците од Источниот плански регион. Работната средба се одржа во Претседателската резиденцијата.

Прочитајте повеќе