Skip to content

Tag: President

XVI (sixteen) session of the Council for Development of East Planning Region

The Council for development of East Planning Region on 14.05.2015, in the municipality of Berovo, held its XVI (sixteen) session. The meeting point at which it was discussed was:

  • Election of Chairman of the Council for Development of East Planning Region.

For the President of the Council was elected Mr. Ratko Dimitrovski - Mayor of the Municipality of Kochani.

 

Прочитајте повеќе

XVI (sixteen) session of the Council for Development of East Planning Region

The Council for development of East Planning Region on 14.05.2015, in the municipality of Berovo, held its XVI (sixteen) session. The meeting point at which it was discussed was:

  • Election of Chairman of the Council for Development of East Planning Region.

For the President of the Council was elected Mr. Ratko Dimitrovski - Mayor of the Municipality of Kochani.

 

Прочитајте повеќе

Одржани Македонско Бугарски Бизнис Експо Денови

На 23.06.2014 година во Штип се одржаа Македонско Бугарските Експо Денови. Целта на Бизнис форумот е да дојде до зголемување на економската размена и интензивирање на меѓуграничната соработка помеѓу компаниите и институциите од двете држави.

На оваа средба учеството зеде Заменик Претседателот на Владата на Република Македонија и Министер за финансии Г-дин Зоран Ставрески  и Заменик Претседател на Влада на Република Бугарија задолжен за Економски Развој Г-ѓа Даниела Бобева.

Прочитајте повеќе