Skip to content

Tag: Пробиштип; регионален развој; Биро; туризам; Источен регион; музеј; минерали

Потпишан Договор за заедничка реализација на проект „Изградба на регионален туристичко-научен музеј за ретки минерали“

На 29 јули 2019 година во просториите на Општина Пробиштип раководителот на Центарот за развој на Источен плански регион и градоначалникот на општина Пробиштип потпишаа Договор за заедничка реализација на
Прочитајте повеќе