Skip to content

Tag: регионален маркетинг

Работилница на тема „Регионален Маркетинг“

Центарот за развој на источниот плански регион во соработка со ГТЗ РЕД програмата за регионален развој во Македонија одржаа работилницата на тема „Регионален маркетинг„. Работилницата се одржа во хотелот Оаза
Прочитајте повеќе