Skip to content

Tag: Саем на трудот

Саем на трудот

На 17 и 18 декеври 2011 година во организација на МЛС и Центарот за развој на Источниот плански регион во чиј состав влегуваат 11 општини од регионот во соработка со Министерството за труд и социјална политика, Министерството за економија, Стопанската комора на Република Македонија, Агенцијата за вработување на Република Македонија, Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип, општина Штип и Советот за развој на Источниот плански регион се одржа држа првиот „Саем на трудот“ на локација Безистен - Штип.  Настанот го отвори Заменик Министерот за локална самоуправа г-дин Сашо Лазаровски.
Прочитајте повеќе