Skip to content

Tag: седма седнница

Седмата Седница на Советот за развој на Источниот плански регион

На 22.12.2009 година (вторник), во Салата на општина Македонска Каменица, се одржа Седмата Седница на Советот за развој на Источниот плански регион. На седницата се дискутираше за фазата за реализација
Прочитајте повеќе