Skip to content

Tag: Седница; Источен регион; проекти; центар; технологија; регионален развој; БРР; МЛС

Одржана Седма седница на Совет за развој на Источен плански регион

На ден 23.11.2018 година се одржа Седмата седница на Советот за развој на Источен плански регион во општина Македонска Каменица. На седницата беа присутни министерот за локална самоуправа г-дин Сухејл
Прочитајте повеќе