Skip to content

Tag: Седница; совет; регионален развој; проекти; прекугранична соработка; Пробиштип;

Одржана Петта седница на Совет за развој на Источен плански регион

На ден 25.04.2018 година се одржа Петтата Седница на Советот за развој на Источен плански регион во Општина Пробиштип. На Седницата беше донесена одлука за давање согласност за отпочнување на
Прочитајте повеќе