Skip to content

Tag: seventh meeting

Седмата Седница на Советот за развој на Источниот плански регион

На 22.12.2009 година (вторник), во Салата на општина Македонска Каменица, се одржа Седмата Седница на Советот за развој на Источниот плански регион. На седницата се дискутираше за фазата за реализација
Прочитајте повеќе