Skip to content

Tag: Школа за иновации и претприемништво

Отворен повик за учество во ВТОРА ШКОЛА ЗА ИНОВАЦИИ И ПРЕТПРИЕМНИШТВО

локација:    Кочани, хотел „Але-Дар“ датум:         30 март - 03 април, 2016 Центарот за развој на Источен плански регион преку проектот „Формирање на Бизнис Центар за поддршка и консултативни услуги за
Прочитајте повеќе

Се оддржа првата Школа за иновации и претприемништво во источниот регион

Во насока на зајакнување на претприемничката мисла и претприемничките дела кај жителите на Источниот плански регион, особено кај младите лица, во периодот од 14 - 18 Март 2016 година во
Прочитајте повеќе