Skip to content

Tag: совет. проекти

Одржана XVII (седумнаесеттата) седница на Советот за развој на Источен плански регион

Советот за развој на Источен плански регион на ден 02.06.2015 година, во општина Пробиштип, ја одржа својата XVII (седумнаесетта) седница. На седницата позначајни точкипо коисе расправаше беа: Усвојување на Листа
Прочитајте повеќе