Skip to content

Tag: Стопанска Комора

Меморандум за соработка помеѓу Центарот за развој на Источниот Плански Регион и Стопанска Комора за Туризам на Република Македонија

Меморандум за соработка помеѓу Центарот за развој на Источниот Плански Регион и Стопанска Комора за Туризам на Република Македонија На 28.07.2010 година во просториите на Центарот за развој на Источниот
Прочитајте повеќе