Skip to content

Tag: туризам; координативно тело; Источен; SDC; економија; стандарди; категоризација

Одржана работилница за стандарди во туризмот и категоризација на објекти

На 18 март 2019 година во општина Делчево се организираше работилница за стандарди во туризмот и категоризација на објекти, во рамки на воспоставеното Координативно тело за развој на туризмот во
Прочитајте повеќе