Skip to content

Tag: туризам; координативно тело; Источен; SwissContact; SDC; НАИТЕМ

Одржана работилница за размена на искуства за управување со туристичка дестинација

На 19 ноември 2018 година во општина Македонска Каменица се организираше работилница за размена на искуства за управување со туристичка дестинација, во рамки на воспоставеното координативно тело за развој на
Прочитајте повеќе