Skip to content

Tag: туризам; МЛС; БРР; Источен регион; Берово; регионален развој;

Воведување на работа за проект „Изградба, уредување и осветлување на пешачко-велосипедска патека на река Брегалница“

На ден 15.07.2019 година во општина Берово се означи почетокот на градежните работи за реализација на проектот „Изградба, уредување и осветлување на пешачко-велосипедска патека на река Брегалница“.
Прочитајте повеќе