Skip to content

Tag: туризам; природа; стари дрвја; Швајцарија; Источен регион; Малеш; Пијанец

Мониторинг на проект „Старите вековни дрвја во Малеш и Пијанец“

На 16 октомври 2018 година претставници од Центарот за развој на Источен плански регион и националниот координатор Фармахем од Скопје извршија мониторинг на активностите кои што се во фаза на
Прочитајте повеќе