Skip to content

Tag: Виница; култура; дом; Источен регион; БРР; МЛС; туризам; развој; реконструкција;

Започна реконструкцијата на културниот дом „Тошо Арсов“ во Виница

Центарот за развој на Источен плански регион и надзорниот инженер од МЦ-Инженеринг од Виница на 13 мај 2020 година го воведоа во работа изведувачот Техника ДООЕЛ Радовиш, со што и
Прочитајте повеќе