Skip to content

Tag: XIII (тринаесеттата) редовна Седница на Советот за развој на Источниот плански регион

XIII (тринаесеттата) редовна Седница на Советот за развој на Источниот плански регион

altНа 02.07.2010 година ( петок ) во општина Радовиш се одржа XIII (тринаесеттата) редовна Седница на Советот за развој на Источниот плански регион со следниот Дневен ред:

Прочитајте повеќе