Skip to content

Tag: XIII regular Council meeting took place on 02.07.2010 in Radovish

XIII (тринаесеттата) редовна Седница на Советот за развој на Источниот плански регион

На 02.07.2010 година ( петок ) во општина Радовиш се одржа XIII (тринаесеттата) редовна Седница на Советот за развој на Источниот плански регион со следниот Дневен ред:
Прочитајте повеќе