Skip to content

Tag: XVIII (осумнаесеттото) „Регионално Собрание на Градоначалници од Брегалничко – Струмичкиот Регион”

XIII (тринаесеттата) редовна Седница на Советот за развој на Источниот плански регион

На 02.07.2010 година ( петок ) во општина Радовиш се одржа XIII (тринаесеттата) редовна Седница на Советот за развој на Источниот плански регион со следниот Дневен ред:
Прочитајте повеќе