Skip to content

Tag: young

Поддржување на самовработување на жени и млади

На 19.07.2010 година во Општина Македонска Каменица се одржа промоција на завршениот проект со Илинка Митевска производител на рачно изработени теписи по претходно доделени локални субвенции на Центарот за развој
Прочитајте повеќе