Skip to content

Tag: жени

Поддржување на самовработување на жени и млади

На 19.07.2010 година во Општина Македонска Каменица се одржа промоција на завршениот проект со Илинка Митевска производител на рачно изработени теписи по претходно доделени локални субвенции на Центарот за развој
Прочитајте повеќе

Како да се направи добар бизнис план

  Од 21 до 23 јуни 2009 година, во хотел „Инекс Горица”-Охрид, се одржа обука за невработените жени и млади на тема „Што е бизнис план и како да се
Прочитајте повеќе