Skip to content

Construction Insights for the Project “Construction of Ethno Park – Zrnovci Phase 2”

DATE

February 19, 2020

Categories

Центарот за развој на Источен плански регион ги привршува активностите за успешна реализација на проектот “Изградба на етно парк Зрновци фаза II” финансиран од Програмата за рамномерен регионален развој за 2019 година.

Средствата за реализација на овој проект се во висина од околу 3.600.000,00 денари и се обезбедени од Министерството за локална самоуправа – Биро за регионален развој со дополнително кофинансирање од Општина Зрновци.

Со целосната реализација на овој проект ќе се креираат нови содржини кои ќе ги подобрат условите за организација на настани и манифестации во целиот Источен плански регион.

Галерија

Share:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy