Skip to content

Увид во градежни работи за проект „Изградба на Етно парк – Зрновци фаза 2“

ДАТУМ

февруари 19, 2020

Категории

Центарот за развој на Источен плански регион ги привршува активностите за успешна реализација на проектот “Изградба на етно парк Зрновци фаза II” финансиран од Програмата за рамномерен регионален развој за 2019 година.

Средствата за реализација на овој проект се во висина од околу 3.600.000,00 денари и се обезбедени од Министерството за локална самоуправа – Биро за регионален развој со дополнително кофинансирање од Општина Зрновци.

Со целосната реализација на овој проект ќе се креираат нови содржини кои ќе ги подобрат условите за организација на настани и манифестации во целиот Источен плански регион.

Галерија

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy