Skip to content

Дворно уредување и оградување на Туристички инфо центар Пониква

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

ноември 20, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

1459300

Име на проектот:
„Дворно уредување и оградување на Туристички инфо центар Пониква“

Партнери:
Фармахем и општина Кочани

Финансирани од:
SDC

Буџет на проектот во денари:
1.459.300,00 денари

Реализиран (Да/Не): 
Да

Галерија

Парнерски општини: Фармахем и општина Кочани
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram