Skip to content

Набавка со транспорт и монтажа на агрометеоролошки станици за заштита на земјоделските култури и животната средина во Источниот плански регион

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јули 21, 2020

Датум на реализација

ноември 1, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови, Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

2534605

Име на проектот:
Набавка со транспорт и монтажа на агрометеоролошки станици за заштита на земјоделските култури и животната средина во Источниот плански регион

Партнери:
11 oпштини од ИПР

Финансирани од:
Министерството за локална самоуправа и Швајцарската агенција за развој и соработка

Буџет на проектот во денари:
2.534.605,00 мкд со вклучен ддв

Реализиран (Да/Не): 
Да

 

Галерија

Парнерски општини: 11 oпштини од ИПР
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram