Skip to content

Регулација на река Киселица – општина Пробиштип

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 9, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

3420019

Име на проектот:
„Регулација на река Киселица – општина Пробиштип“

Партнери:
Општина Пробиштип

Финансирани од:
SDC Швајцарија

Буџет на проектот во денари:
3.420.019,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да, реализиран.

Галерија

Парнерски општини: Општина Пробиштип
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram