Skip to content

Сигнализација и сигналитика на туристичките локалитети во микрорегионот Пијанец-Малеш

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 8, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

1151824

Име на проектот:
Сигнализација и сигналитика на туристичките локалитети во микрорегионот Пијанец-Малеш

Партнер:
Берово, Пехчево, Делчево

Финансирани од:
Министерство за локална самоуправа – Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
1.151.824,00

Реализиран (Да/Не):

Да

Преземи: брошура

Галерија

Парнерски општини: Берово, Пехчево, Делчево
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram