Skip to content

Туристички Инфо Центар Пониква

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 9, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

3893410

Име на проектот:
„Туристички Инфо Центар Пониква“

Партнери:
Општина Кочани, Фармахем

Финансирани од:
SDC Швајцарија

Буџет на проектот во денари:
3.893.410,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да, реализиран.

Галерија

Парнерски општини: Општина Кочани, Фармахем
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram