Skip to content

Зелени згради за заедничка зелена иднина – ГРЕЕН

Состојба на проект

Датум на отпочнување

ноември 4, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

25133861

Име на проектот:
„Зелени згради за заедничка зелена иднина – ГРЕЕН“

Партнери:
Регионална Администрација Благоевград – Република Бугарија

Финансирани од:
ИНТЕРРЕГ ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Р. Бугарија – Р. Македонија 2014-2020

Буџет на проектот во денари:
25.133.861,00

Реализиран (Да/Не): 
Во тек на реализација.

 

Галерија

Парнерски општини: Регионална Администрација Благоевград - Република Бугарија
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram