Skip to content

„Анализа на недостатоци во еколошките податоци за подрачјето на сливот на река Брегалница“

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 9, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

14237864

Име на проектот:
„Анализа на недостатоци во еколошките податоци за подрачјето на сливот на река Брегалница“

Партнери:
11 општини од регионот (Берово, Виница, Делчево, Зрновци, Карбинци, Кочани, Македонска Каменица, Пехчево, Пробиштип, Чешиново-Облешево, Штип)

Финансирани од:
SDC Швајцарија

Буџет на проектот во денари:
14.237.864,00 мкд

Реализиран (Да/Не): 
Да

Интегрален извештај за спроведувањето на проектната активност (кликни тука за преземање)

Биолошка разновидност во сливот на реката Брегалница (кликни тука за преземање)

Пределска разновидност во сливот на реката Брегалница (кликни тука за преземање)

Извештај за состобјата со заштитните подрачја во сливот на реката Брегалница (кликни тука за преземање)

Карта на еколошка сензитивност на сливот на реката Брегалница (кликни тука за преземање)

Галерија

Парнерски општини: Берово, Виница, Делчево, Зрновци, Карбинци, Кочани, Македонска Каменица, Пехчево, Пробиштип, Чешиново-Облешево, Штип
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram