Skip to content

Изградба на патишта и паркиралишта во СРТЦ Пониква

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

февруари 9, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

ИЗВОРИ НА ФИНАНСИРАЊЕ

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

30000

Име на проектот:
Изградба на патишта и паркиралишта во СРТЦ Пониква

Партнери:
Општините Кочани, Пробиштип, Чешиново-Облешево, Виница, Зрновци и Македонска Каменица.

Финансирани од:
Проектот е финансиран од Европската Унија и управуван од Германското Друштво за меѓународна соработка (ГИЗ),

Програма за регионален економски развој во Македонија.

Буџет на проектот во евра:
30.000,00

Реализиран (Да/Не): 
Да, реализиран.

Галерија

Парнерски општини: Општините Кочани, Пробиштип, Чешиново-Облешево, Виница, Зрновци и Македонска Каменица
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram